Pagini

Wednesday, September 22, 2010

Zbatere si chinuiala

Tin sa precizez ca limba romana o cunosc, pentru ca sunt buna prietena cu DEX, atat cu cel in format electronic cat si cu cel pe suport de hartie... Care va sa zica... pentru cei care nu ma cunosc - pentru ca voi formati majoritatea - va rog sa nu-mi dati in monitor cu cuvinte jignitoare la adresa exprimarilor mele, acestea reprezentand prosteala si imitarea unor expresii din popor - "expresii din popor" ma duce cu gandul la o carte de proverbe al carei titlu era foarte frumos " Cuvinte den Batrani"... si nu, nu am gresit, este o forma foarte veche a cuvantului "din".

Asa... acum dupa ce am incercat sa ma disculp (oare de ce?) in fata celor care nu ma cunosc,sa purcedem la descrierea universului, picouniversului, romanului bugetar de rand, ale carui interese, dorinte si sperante nu intereseaza pe nimeni. De azi dimineata incerc sa va spun si eu buna dimineata cu o ceasca de cafea in fata, ca sa va primesc prin club... pe aici... dar, legatura internet a computadorului la care puteam eu sa lucrez, s-a dovedit a avea o dimineata cu mult mai proasta decat multi dintre noi. Sarmana - legatura la Internet - o fi si ea obosita ca e miercuri, e mijloc de saptamana... pana vineri aproape ca moare si-si revine ca pasarea phoenix in cursul uichendului (in limba romana cum se scrie asa se citeste si vice-versa, da?). Deci... microuniversul meu astazi a fost picounivers.... si nu a lipsit mult sa nu ma fie nici picounivers ci nanounivers. Adica... in afara de faptul ca m-am stresat, ca de altfel de doua luni jumate, cu niste numere de inventar pe care nu le mai pot suporta si anume. Continuarea maine sau poimaine... ca oricum zilele mele sunt identice si total lipsite de zgomote de fundal
Va pup... sau mai bine zis... te pup

PS dupa cum se poate lesne observa cu ochiul liber v-am urat, in sfarsit, buna dimineata, voua celor de pe continentul American, caci pe batranul continent este aproape seara

Buna dimineata. O zi de miercuri frumoasa, cu soare dulce si temperaturi menite sa te faca fericit. Pun deci cafeaua de la pauza, sa barfim putin. Ce mai faceti? Ce mai ziceti?... E cineva pe aici? Eh! O sa tin deschis ca sa va strangeti ai multi.

Tuesday, September 21, 2010

ALBUM POZE BIJUTERII

Dragilor, va informez ca ma tratez! Da! Sunt stresata si ma tratez. E drept ca ma cam costa noul meu hobby, dar asa frumos e dupa ce reusesc sa vad rezultatul!!!!
E greu cu muza - ca e nabadaioasa si nerabdatoare. Dar las' ca nici eu nu sunt vreo momaie!
Ei bine... spre exemplificarea indaratniciei mele incerc sa postez un link catre albumul cu poze, prin care va fac cunoscute obiectele la care am lucrat eu. Nu toate modelele imi apartin. Marturisesc ca am preluat multe, dar se iarta ca-s la inceput. Nu pot sa si exersez si sa fac si design de bijuterii, pentru ca nu ma ajuta inca experienta. Deci... iata!

http://www.flickr.com/photos/44790757@N02/
Astept sa-mi spuneti daca am reusit sa pun link-ul asa cum trebuie.

Cu bine sa ne citim, cu drag si spor sa barfim


Dragi prieteni,

Eu... nu am multe de spus, dar cum nu prea reusim sa ne vedem sau sa ne auzim prea des... am zis sa-mi deschid si eu club virtual in care sa ne mai citim unii pe altii, macar asa ... din cand in cand.
Am colectionat pe pagina asta o multime de gadgeturi care sa ne fie de ajutor.
Va astept la o barfa mica, la o ceasca de cafea sau... ce-o mai fi... mai spunem ce ne doare, ce mai vrem, ce nu mai vrem...