Pagini

Thursday, March 22, 2012

INTELEPCIUNE

Am primit, astazi, un e-mail superb de la o prietena si tin sa-ti multumesc, Alina Voinea, pentru linistea, speranta, bucuria si echilibrul pe care stii sa le oferi celor din jurul tau.
Dragii mei prieteni da-ti-mi voie sa va impartasesc toate aceste trairi prin postarea continutului acestui e-mail:
Ei bine...poate ca unii dintre voi veti gandi ca sunt clisee... poate chiar sunt clisee! Dar, aceste randuri, odata citite cu ochii sufletului vor capata intelesuri pe care mintea nu le poate cuprinde.
Lasati-va inima sa le citeasca!

" Cele 11 picaturi de intelepciune ale vietii!

 
Picatura 1: "Este dureros sa iubesti pe cineva si sa nu ti se raspunda prin iubire. Dar ceea ce este si mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul sa-i marturisesti acelei persoane ceea ce simti". 
 
Picatura 2: "Un lucru trist in viata este cand intalnesti pe cineva care inseamna enorm, totul pentru tine doar ca sa afli la final ca nu a fost niciodata destinat sa fie. Un lucru trist este cand trebuie sa il lasi sa plece".
 
Picatura 3: "Cel mai bun prieten iti este acela alaturi de care poti sta intr-un leagan, pe o veranda, fara sa vorbiti nimic, iar cand plecati de acolo sa va simtiti ca si cum ati fi avut cea mai buna conversatie din viata voastra".
 
Picatura 4: "Este adevarat ca nu realizam ceea ce am avut decat in momentul in care pierdem acel ceva. La fel de adevarat este insa si faptul ca nu realizam ceea ce ne lipsea decat in momentul in care soseste in viata noastra". 
 
Picatura 5: "Iti ia doar un minut sa te indragostesti de cineva, o ora ca sa iti placa cineva si o zi ca sa iubesti pe cineva. Iti ia o viata intreaga sa uiti pe cineva".
Picatura 6: "Nu cauta infatisari frumoase, te pot insela. Nu umbla dupa bogatie, chiar si aceasta poate disparea. Cauta o persoana care te poate face sa zambesti pentru ca un singur zambet este suficient pentru ca o zi intunecata sa devina luminoasa".
 
Picatura 7: "Viseaza ceea ce vrei sa visezi, mergi acolo unde vrei sa mergi, fii ceea ce vrei sa fii. Fiindca ai doar o singura viata si o singura sansa de a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci".
 
Picatura 8: "Pune-te intotdeauna in locul celeilalte persoane. Daca simti ca te doare, probabil ca o doare si pe ea".
 
Picatura 9: "Un cuvant aruncat la intamplare poate sa aprinda focul. Un cuvant nemilos poate sa darame o viata. Un cuvant potrivit poate sa niveleze stresul. Dar un cuvant tandru poate sa vindece si sa binecuvanteze".
 
Picatura 10: "Cei mai fericiti oameni nu dispun in mod necesar de tot ce este mai bun. Ei doar fac ceea ce este mai bun din tot ce vine in drumul lor".
 
Picatura 11: "Iubirea incepe cu un zambet, creste cu un sarut, se termina cu o lacrima. Cand ai fost nascut, plangeai si toti din jurul tau zambeau. Traieste-ti viata astfel incat in ultimele clipe sa fii tu cel care zambeste, iar cei din jurul tau cei care plang".
"


2 comments:

 1. Traiesc punctul 7, dar nu imi place punctul 11 :). Traieste-ti visele ca doar asta avem :). Asta si, vorba Poetului, sentimentele:
  "Singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi până la urmă sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patemile noastre, urile şi adversităţile noastre. Mă-ntreb: noi, la capătul vieţii noastre, ce-am lăsa în afară? Bănuiesc că putem lăsa nişte sentimente. Mai puţin de ură, întrucâtva de patemi dar... de dragoste mai ales." (Nichita Stanescu)
  RalooK

  ReplyDelete
  Replies
  1. Te pup Ralook! Mi-e tare dor de tine!

   Delete