Pagini

Sunday, January 9, 2011

INTERNETUL

Deși sunt un utilizator înrăit al Internetului, sunt dependentă de el, trebuie să mărturisesc faptul că are o mulțime de informții care mă agresează. Mă agresează estetic, vizual, auditiv, mental. Dar, căci există și acest mare dar, mă și ajută. Mă ajută să-mi găsesc informația care mă interesează, deși trebuie să fac un slalom de mare performanță printre bruiajele de informații false, incorecte, trunchiate sau nedocumentate.
În ultimele 2-3 zile l-am regăsit pe Omul Dan Puric.
Îi mulțumesc pentru că s-a zbătut să ajungă acolo unde cuvintele lui au reușit să străbată distanțe spațio-temporare până la mine. Îi mulțumesc pentru că mi-a dat un punct de stabilitate într-o Românie secătuită. Îi mulțumesc că are constanță în discurs și talentul de a transmite ideea, conceptul, credința. Îi mulțumesc că a ales să fie hulit de mulți pentru a putea fi apreciat de și mai mulți. Doar că cei și mai mulți din urmă nu avem puterea glasului celor mulți, mici și îndoctrinați, profesioniști ai hulei; hulitori de înaltă clasă a tot ceea ce înseamnă valoare, pe care ei nu o pot înțelege din cauza perdelelor de semidoctrine ce le acoperă vederea. Îi mulțumesc că știe să alegă acele cuvinte care au puterea să mă redea neamului meu. Care au puterea să îmi arate că mai există speranță.
Omule Dan Puric, mi-aș dori din suflet să am onoarea să vă cunosc și personal. Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere până la capăt.
Cu Respect și Considerație

No comments:

Post a Comment